Oor Ons: Inligting vir nuwe lede

So lank gaan jy lees: < 1 minuut

Kombiekiehier Vreesloos is Kombiekiehier se wille sussie. ‘n Mens kan ook sê dit is Kombiekiehier op hitte en sonder skaamte.
Ons foto’s is sappiger, stories is meer intens, beskrywings is minder versigtig – soms selfs kru. Hier sal jy ook die donker deel van seksuele fantasie kan ervaar of uitleef.

Stuur gerus vir ons jou stories. As jy Vreesloos genoeg is. 😉

Kom proe my …

Ongelukkig kos dit iets om Kombiekiehier Vreesloos te lees, omdat ons op daardie manier sorg dat mense wat net moeilikheid wil maak (en mense wat nie hier hoort nie, soos minderjariges) nie sal wil betaal om hier te wees nie. Ek vermoed egter dat jy nie vir jou ‘n middagete by die werk sal kan koop vir die (ongeveer R50 – wissel met wisselkoers) wat vir jou ‘n maand se lekkerkry hier sal koop nie.

As jy registreer sal jy deur Paypal kan betaal, maar kontak my gerus by kombiekiehier@gmail.com as jy wil reel om deur EFT te betaal.

(ALLES OP kOMBIEKIEHIER VREESLOOS IS FANTASIE. FANTASIE BETEKEN NIE DAT ENIGE VAN DIE DADE IN STORIES OF FOTO’S OF VIDEO’S IN DIE “REGTE LEWE” VOORGESTAAN OF ONDERSTEUN OF EENS BEGEER WORD NIE. DIT KAN OOK NIE AS ENIGE POLITIEKE OF SOSIALE STANDPUNT AANVAAR WORD NIE, WANT FANTASIE EN WERKLIKHEID IS TWEE VERSKILLENDE DINGE.) 

1+

Be the first to comment

Leave a Reply