Ontmensliking (6)

(Hierdie storie is extreme, uitermatig, uiters, hoogs, buitensporig Vreesloos. ‘n Waarskuwing oor ‘n verhaal wat reeds op ‘n Vreeslose webwerf verskyn, moet ernstig opgeneem word. Die image sal jou al ‘n clue oor die onderwerp gee. Dis ‘n kink vir sommige mense, maar as dit nie joune is nie kan jy net dit ignoreer. Net soos mens die kanaal op die TV kan verander. 😉  Hier is elkeen vry om so kinky te wees as wat hy wil, sonder oordeel of vrees. Maar ek weet julle verstaan daardie beginsel reeds, anders sou jy nie hier gewees het nie. 🙂 ) 

 

deur Babahondjie

My eienaar hou daarvan om my by sy voete te laat sit as hy TV kyk sodat ek byderhand is as hy my wil gebruik, maar wanneer hy vir my die videos wys wil hy my gesig sien. Eintlik wil hy alles sien, my hele lyf se reaksie. My veraddelike, slet lyf.  So hy het ʼn plan. Hy laat my by die eetkamertafel sit waar hy my arms agter om die stoel se ruglening vasmaak. Dan laat hy my my bene oor die armreëlings van die stoel sit sodat sy poes wyd voor hom oopgesprei is. En dan sal hy die laptop voor my op die tafel sit, effens skuins sodat dit nie tussen my en hom is wanneer hy aan die ander kant van die tafel gaan sit nie.

Ek weet hy kan die skok en skaamte op my gesig sien terwyl ek na die gebeure op die skerm kyk. Soms is dit so intens dat ek nie die trane kan keer nie. Wat dit nog erger maak is dat ek weet hy kan ook sien hoe nat ek soms word. Hy ken sy slet en weet dit sal gebeur en hy weet my liggaam se reaksie maak dit vir my nog meer vernederend.

En vernedering is my prikkel.

So, my eienaar besluit om vandag vir my te wys wat ek gedoen het toe ek my bewussen ‘n naweek lank vir hom gegee het. Hy begin by die begin.

Ek sien op die skerm hoe ek nog oor die dokter se bed lê. My eienaar het my waarskynlik net ingespuit en toe die kamera gaan haal. My short is nog om my knieë. Die dokter sit op die bed langs my kop, ek sien dat hy nou met my praat, maar kan nie hoor wat hy sê nie. Dan sien ek hoe ek my bene wyer oopmaak en my boude van mekaar af wegtrek. Ek kan my eienaar hoor lag in die kamera. Die dokter glimlag en steek twee vingers agter in my op. Ek kan sien dat dit my seermaak, want my bene strek styf en dit lyk asof ek my agterent probeer wegbeweeg. Maar dan praat die dokter weer met my en hou ek op beweeg. Die “drug” werk duidelik reeds, want ek gehoorsaam onmiddelik. Die video sny af (ek wonder of my eienaar dit geredigeer het) en as die prentjie weer aangaan is ek op my knieë in ʼn stort. My broek is nou uit sodat ek kaal is onder. Die dokter is nog steeds by my. Dit moet die badkamer aangrensend aan sy spreekkamer wees. Hy het ʼn tregtervormige voorwerp in sy hand. ʼn Lang pyp hang daarvandaan af tot op die grond – dit lyk soos ʼn tuinslang. Ek hoor hoe hy my aansê om die pyp agter in my op te druk. Ek hoor selfs hoe ek kreun as ek dit doen en hy my dit dieper laat insteek. My eienaar neem af hoe die dokter seperige water by die tregter se bo-kant ingooi en hoe dit met die pyp af loop tot binne in sy slavin se hol. Dit is baie. Dit vat ʼn hele rukkie tot alles binne is. Hy neem af hoe ek die pyp uit my derms trek en hoe ek toeknyp. Hulle beveel my om op my hurke in die stort te bly sit tot hulle terugkom.

Die tyd in die hoek van die video wys dat dit tien minute later is wanneer hulle weer die kamera aanskakel. Ek sit nog steeds op my hurke in die stort. My kop is op my knieë en ek hou my maag vas. My eienaar beveel my om op te kyk na die kamera. Ek kan die intense skaamte en vrees vir nog verdere vernedering op my eie gesig herken wanneer ek vir die kamera kyk.

“Mag ek asseblief die toilet gebruik?” Mens kan skaars hoor wat ek sê, ek fluister dit.

“Nee, slet, jy mag nie. Knyp.”

“Ek kan nie meer nie, asseblief, asseblief ek wil nie hier so voor jou …”

“Ek het klaar gepraat.”

Ek laat sal my kop weer op my knieë sak. Mens kan aan my hele liggaam sien hoe ek konsentreer om alles in te hou.

Dit is vier minute later wanneer ek my kop weer oplig. Die kyk wat ek vir die kamera en my eienaar gee is een van wanhoop en ek weet wat ek nou gaan sien en ek wil nie kyk nie, maar hy hou my dop van anderkant die tafel af en dan sien ek hoe die kamera beweeg en hy afneem hoe die bruin massa uit my ontplof en oor my bene en enkels en voete stroom. En ek weet daar was niks erger wat my kon oorkom as daardie oomblik in die stort nie en die tweede ergste is om dit weer nou te beleef.

Ek sterf van skaamte. Maar tussen my bene is dit nat – ek kan dit voel en ek weet hy kan dit sien. Dit maak als net erger. As hy nou aan my raak sal ek kom. Intens.

Op die video is my gesig in my hande. Iemand draai die krane van die stort bo my kop oop. Dit is die dokter wat saam met my eienaar my vernedering aanskou het. En dan word die laptop op die tafel se skerm donker. Ek het die eerste toneel van daardie 48 uur herleef.

(Lees volgende episode HIER)

 

3 Comments

  1. Hmm interressant! Enemas as ‘n vorm van seksuele foltering is nog altyd vir my baie baie eroties. Beide die toedien van dit – daar kan baie lekker seksuele speletjies om die insit van die spuit in die vrou se anus – maar ook haar ongemak en desperaatheid as dit eers in is en sy moet knyp, en dan natuurlik as sy beheer verloor en dit spuit so uit haar… die opwinding om dit te sien gebeur is…!

  2. Daar is natuurlik nog een stappie van erotiese perversiteit verder: wanneer die vrou, ondanks haar vernederende ervaromg, eendag op haar eie so jags raak met die herinnering hieraan dat sy haarself ‘n enema gee en haarself met ‘n dildo fok terwyl sy knyp en sy als by haar krampende hol uitspuit wanneer sy ‘n massiewe orgasme kry.

    En dan nog ‘n trappie van perversie verder – wanneer dit gebeur presies wanneer ek in die badkamer inkom.

    En dan nog ‘n trappie van perversie verder – wanneer ek agterkom dat sy dit so beplan het.

  3. Fokken eroties Babahondjie – veral die deel waar jy so aangedraai was ten spyte van die vernedering en verontmensliking. As ek jou eienaar was sou ek jou nie so op jou eie laat ly het nie. Ly sou jy nog steeds ly, maar ek sou aktief jou misbruik het terwyl jy so gely het.

Leave a Reply